Sommar på Årby Loge 6/9

 

Roligheter Rock & lite Spejs

Trion gör nu för första gången en variant av sin föreställning på fastlandet och närmare bestämt på Årby Loge utanför Enhörna. Det blir musik som spänner från Hasse & Tage till David Bowie och en och annan reflektion över den tid vi lever i. När dessa herrar står på scenen kan allt hända så förbered er på en hisnande musikalisk resa genom samtiden. Roligheter, Rock och lite Spejs

Janne Åström

Rocksångare, musikalartist och skådespelare. Slog igenom som Javert i svenska original uppsättningen av Les Miserables. Sen har det blivit allt från köttätande växt i Little Shop of Horrors till roller som ”Tevje” i Dalateaterns och Dalasinfonietttans uppsättning av Spelman på taket och senast sågs han göra rollen som Sweeney Todd med samma Dalakonstellation. Har tillsammans med Conny Bloom bandet Medborgarna och är liksom Andreas Nilsson en av originalmedlemmarna humorgruppen R.E.A.

Conny Bloom

Sångare och gitarrist, kanske mest känd från sina internationella framgångar med hårdsvängande Electric Boys. Conny har även han dykt upp i teatersammanhang, som i ”27 Club” på Maximteatern i Sthlm (där också Janne Åström var med) och i ”Hedwig & The Angry Inch” på Göta Lejon med Ola Salo i huvudrollen.

2016 släppte Conny sin kritikerrosade soloplatta ”Fullt Upp” och har precis spelat in uppföljaren Game! Set! Bloom! som släpps i höst.

Andreas Nilsson

Skådespelare och sångare som gjort allt från tung dramatik till lätt underhållning. Senaste åren har vi bl a sett honom på Göta Lejon i Stockholm och Länsteatern på Gotland. Under sommaren spelar han i farsen ’Trassel’ på Krusenstiernska teatern i Kalmar. Sjungit i band som Farbror Blå och var tillsammans med Janne en av originalmedlemmarna i R.E.A. på Hamburger Börs.


Boka HÄR